Processen är viktig

Processen är viktig för oss, men även för er som kund. Läs nedan hur vi jobbar.

  • 1.

    Boka ett möte med oss. Då får ni gärna ha med er en ritning med ungefärliga mått på rummet. På mötet så går vi igenom vilken stil ni vill ha. Ska det vara modernt eller klassiskt. Vet ni inte så tittar vi på hur bostaden är utformad och kommer med förslag och idéer.
  • 2.

    Efter vårt möte så sätter sig någon av våra designers och ritar upp ett förslag. Vi skickar alltid fotorealistiska 3D-bilder så att ni lätt kan se hur köket kommer att se ut hemma hos er. Är ni nöjda så går vi vidare och gör en offert. Annars bollar vi idéer fram och tillbaka tills att ni är nöjda.
  • 3.

    När ni är nöjda med både utformningen av ert kök och offert så kommer vi och kontrollmäter ert rum. Stämmer allt så gör vi ett försäljningskontrakt och lägger ordern. Ditt Arredo3 kök börjar produceras när ordern är lagd och halva summan är förskottsbetald.

De flesta människor köper kök några få gånger i sitt liv. Eftersom det är ett viktigt beslut att fatta ska också resultatet bli helt perfekt. Arredo3 Designers är utbildade för att hjälpa dig att skapa just det kök som du önskar dig. 

Det är viktigt att du tar dig tid att tänka igenom vad som har stor betydelse för dig när du arbetar i köket. Det ger oss möjlighet att inreda ditt kök efter dina behov och dina arbetsrutiner så att du får bäst möjliga glädje av ditt nya Arredo3kök.

Det kan även vara en bra idé att bjuda in Arredo3  på ett hembesök. Då får du inte bara en noggrann och exakt uppmätning utan du slipper även fel och missförstånd. Erfarenheter visar att besöket oftast resulterar i nya idéer vilka kan hjälpa till att förverkliga dina önskemål.

Vår grundtanke är nämligen att när du ska investera pengar i ett nytt Arredo3kök så lägger vi gärna ned den tid som behövs. För i slutänden innebär det bättre lösningar och därmed nöjdare kunder.

Ditt kök produceras

ARREDO3  påbörjar inte tillverkningen av ditt nya kök förrän ordern är lagd samt förskottsbetald. Det innebär att ARREDO3 tillverkar köket anpassat till ditt personliga rum. 

Tillsammans bestämmer vi en leveransvecka som passar dig. Några dagar innan den bestämda veckan får du besked om vilken dag leverans samt montering kommer att ske.