Processen

Processen är viktig för oss, men även för dig som kund. Läs nedan hur vi jobbar.

  • 1. Boka ett möte med oss.

    Till vårt första möte får du gärna ha med dig en ritning med ungefärliga mått på rummet. Vi går tillsammans igenom val av material, färger och modeller. Vi bollar tankar och ideer och tittar även på den bästa lösningen utifrån hur din bostad är utformad.
  • 2. Förslag och 3D-bilder

    Efter mötet så sätter sig någon av våra köksdesigners och ritar upp ett förslag. Vi skickar alltid fotorealistiska 3D-bilder så att du lätt kan se hur köket kommer att se ut hemma hos dig. Är du nöjd så går vi vidare och gör en offert. Annars bollar vi idéer fram och tillbaka tills att ni är nöjda.
  • 3. Order

    När du är nöjd med både utformningen av kök och offert så kommer vi och kontrollmäter rummet. Stämmer allt så gör vi ett försäljningskontrakt och lägger ordern. Ditt Arredo3 kök börjar produceras när ordern är lagd och halva summan är förskottsbetald.

 

De flesta människor köper kök några få gånger i sitt liv. Eftersom det är ett viktigt beslut att fatta ska också resultatet bli helt perfekt. Arredo3 designers är utbildade för att hjälpa dig att skapa just det kök som du önskar dig. 

Det är viktigt att du tar dig tid att tänka igenom vad som har stor betydelse för dig när du arbetar i köket. Det ger oss möjlighet att inreda ditt kök efter dina behov och dina arbetsrutiner så att du får bäst möjliga glädje av ditt nya Arredo3kök.

Det kan även vara en bra idé att bjuda in Arredo3  på ett hembesök. Då får du inte bara en noggrann och exakt uppmätning utan du slipper även fel och missförstånd. Erfarenheter visar att besöket oftast resulterar i nya idéer vilka kan hjälpa till att förverkliga dina önskemål.