När ditt nya Arredo3kök levereras så är allt fabriksmonterat. Alla fronter samt hyllplan är monterat och klart för installation.

KÖK

 

Alla våra kök är 100 % tillverkade i Italien. Köken är byggda med naturliga material av hög kvalitet samt tillverkade med avseende på arbetshygien och säkerhet. 

Arredo3 har ett stort utbud av moderna och klassiska köksmodeller i olika material, färger och funktioner. Allt för att vi ska kunna designa ett kök som passar just dina behov och önskemål. Läs mer om våra olika modeller och hitta inspiration här

 

Leverans och garantier

När ditt nya Arredo3kök levereras så är allt fabriksmonterat. Alla fronter samt hyllplan är monterat och klart för installation. Arredo3 personal bär in allt och kontrollerar så inget saknas och att inga skador finns.

Om det skulle finnas fel och brister garanterar Arredo3 servicesystem att rätta till det med minsta möjliga olägenhet och inom rimlig tid. Våra garantier täcker mer än de allmänna lagstadgade garantikraven. Detta är möjligt eftersom vi med egen fabrik, designers och montörer kontrollerar hela processen från inredningsförslag till färdiginstallerat kök. ARREDO3 uppfyller naturligtvis alla de lagstadgade garantierna och efterlever alltid gällande köplag inklusive den 3-åriga reklamationsrätten.