• Byggnation

    Önskar ni att renovera ert hem och vill ha en totalentreprenad. Vi har kunskap med allt från projektering till slutresultat. Vi är med från dag ett till färdigt projekt.
  • Rådgivning

    Hos Arredo3 kan du alltid boka tid för ett rådgivningssamtal utan förpliktelser. Våra designers uppgift är först och främst att lyssna till dina önskemål.
  • Kök

    När ditt nya Arredo3kök levereras så är allt fabriksmonterat. Alla fronter, hyllplan samt lådor är monterat och klart för installation.

Vi på ARREDO3 har specialiserat oss på projektledning och montering av kök. Samt hela ombyggnaden, som medför när man renoverar sitt kök. Att leda och koordinera de montörer, rörmokare, målare och elektriker som är inblandade i ditt nya köksprojekt kan lätt verka oöverskådligt. Om inte allt sker i rätt ordning kan projektet lätt bli försenat – och i värsta fall dyrare. Vi har valt att ha egna certifierade köksmontörer som kommer att ta hand om ert projekt från dag ett till sista dag. Då avslutar vi projektet med egenkontroll och besiktning.